Versa Finland

Versa aloitti toimintansa Suomessa syksyllä 2013. Versa Finlandin tavoitteena on rakentaa valtakunnallinen palveluverkosto vuoden 2019 loppuun mennessä. Ole hyvä ja ota yhteyttä lähimpään konsulttiimme, kun haluat säästöjä yrityksellesi helposti. Konsulttimme auttavat teitä mielellään, sijaitsi yrityksenne missäpäin Suomea tahansa. Tutustu yksinkertaiseen toimintamalliimme ja tee toimeksianto. Ammattilaisemme etsivät yrityksellesi edullisimmat palveluntarjoajat ja auttavat sopimuksissa.

 

mistä säästöjä?
Konsulttitiimit

Antaaksemme asiakkaidemme palvelukseen parhaan mahdollisen kokemuksen ja osaamisen konsultointi tapahtuu konsultointitiimeissä. Tiimeihin kuuluu erikoisosaajia vertailtavilta kulukategoria alueilta. Konsultteinamme toimii uutta näkemystä tuovia vastavalmistuneita ja seniorkonsultteja, jotka omaavat keskimäärin yli 10 vuoden kokemuksen erikoisalansa yritysten johto- ja asiantuntijatehtävistä ja/tai yrittäjinä toimimisesta.

Oli yrityksesi tai tulosyksikkösi pieni tai suuri, suhtaudumme tehtäväämme vakavasti ja luottamuksellisesti.

Säästökategoriat

Kustannussäästöjen osalta emme ole keskittyneitä perinteiseen Cost Managementiin kuten materiaalihallintaan tai logistiikkaan.

Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeissa asiakkaamme ovat päässeet keskimäärin 25% säästöön.

Neljänneksen säästöt, ei hullumpaa!

IT ja tietoliikenne

Valitsemalla oikeat toimittajat, asiakkaamme ovat saaneet huomattavaa säästöä. Lähes kolmanneksen säästöihin kilpailutuksella!

Kirjanpito ja palkanlaskenta

Kilpailutus on tuonut asiakkaillemme jopa 40% säästöjä. Yleensä säästöjen lisäksi vaihto tuo muitakin etuja ja parannuksia palveluun.

Siivous ja puhtaanapito

Oletko tyytyväinen toimistosi siisteyteen? Kategoriassa olemme saaneet keskimäärin 21% säästöt ja palvelun laatuun tyytyväisiä asiakkaita!

Jätehuolto

Taloyhtiö on käyttänyt aina samaa toimijaa, on edullisempaa käyttää samaa kuin naapuritkin. Tuttuja väittämiä, mutta kilpailuta ja voit yllättyä positiivisesti!

Henkilöstövuokrauspalvelu

Tämäkin alue on erittäin kilpailutettu. Katteet on nipistetty olemattomiin, mutta eroja löytyy!

Vartiointi ja toimitilaturvallisuus

Katteet ovat pieniä, mutta palvelut kehittyvät nopeasti ja niitä tehostamalla voidaan saada merkittäviä säästöjä.

Työterveyshuolto

Työterveyttä tuottavia yrityksiä on paljon ja palveluiden hinnoissa on selkeitä eroja.

Kauttamme säästöjä useasta kategoriasta

Kustannussäästöjen osalta emme keskity perinteiseen Cost- Managementiin kuten materiaalihallintaan tai logistiikkaan, vaan palvelujen kilpailuttamiseen.

Asiantuntijamme