Versan uusin kustannusten asiantuntijamme Etelä- ja Keski-Pohjanmaalle esittelee itsensä seuraavasti:

En tee töitä tienatakseni paljon rahaa, teen töitä saadakseni toimeentulon ja hyvän fiiliksen. Mistä se hyvä fiilis sitten tulee? Se tulee siitä, että hommat sujuu. Fiiliksen kannalta ei ole merkitystä montako nollaa on lukujen perässä, pääasia on, että asiat etenee ja luvut on oikean suuntaiset eli tilanteen mukaan stabiilit, saatu nousuun tai puristettua laskuun. Hyvä fiilis tulee siis siitä, että hommat sujuu ja etenee toivotulla tavalla.

Samaa voisi verrata urheiluun tai muuhun harrastamiseen, kuten vaikka kutomiseen. Fiiliksen kannalta ei ole merkitystä pelaako MM-kullasta vai firman puulaakijoukkueessa tai saako sukista rahallista palkkiota. Kun on tunteella mukana ja onnistuu, niin mikään ei voita sitä fiilistä. Vastaavasti pakkopulla on pakkopullaa, vaikka siitä maksettaisiin miljoona (toki se on silloin ainakin alkuun helpompi niellä, mutta jossain vaiheessa sekään ei enää auta).

Konsultin työssä parhaat fiilikset tulee, kun tietää, että on saanut tuotettua asiakkaalle hyvät fiilikset ja ne tulee tässä hommassa yleensä siitä, että hommat on saatu sujumaan ja numerot näyttää oikeaan suuntaan. Ehdoton kirsikka kakun päälle on se, kun spostiin plimpahtaa viesti, joka alkaa sanoilla ”Seuraavaksi voisit katsoa….”. Silloin on Wasa Wa1ld Royalsin päävalmentajan Seppo Evwarayen opettaman tavan mukaan time to Pop Champagne. Kaksi kolmasosaa asiakkaista on antanut siihen aihetta, joten aika hyvillä fiiliksillä mennään.

Tämä riittää itsestäni ja jatkossa jaan kokemuksiani ja oppimiani asioita kilpailutuksen ja ulkoisten palveluiden/resurssien hallinnan maailmasta.

Olkaa yhteyksissä:
Hermanni Kauranen
hermanni.kauranen@versafinland.com
0400 137 055
www.versafinland.com